Termeni si conditii – Asigo

Termeni si conditii

 • Acceptarea Termenelor si Conditiilor

Prezentele conditii stabilesc regulile de prestare a serviciilor pe cale electronica de catre societatea S.C. NEW AGE INSURANCE BROKER S.R.L., precum si regulile privind incheierea contractelor de asigurare prin intermediul aplicatiei AsiGO.

Folosirea serviciilor din aplicatia AsiGO este echivalenta cu acceptarea termenilor si conditiilor.

Prestatorul de servicii este S.C. NEW AGE INSURANCE BROKER S.R.L. societate cu sediul social in Campulung, Str. Cpt. Ion Beclenu, nr. 6, bl.C12, sc.A, ap.20, E-mail: office@newagebroker.ro | Phone/ Fax: +40 21 326.82.33, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J03/45/2008 CUI 23056094, Capital Social varsat de 150.000 lei, autorizata prin Decizia nr.479/04.06.2008 emisa de Autoritatea de Supraveghere Financiară (fosta CSA), inregistrata în registrul brokerilor de asigurare cu nr. RBK – 485/05.06.2008 si reprezentata legal prin Dna. Negrila Luiza Carmen, având calitatea de Director Executiv si denumita in continuare BROKER, pentru reprezentarea de catre aceasta a intereselor CLIENTULUI in legatura cu orice operatiune din domeniul asigurarilor, in conformitate cu dispozitiile legale prin care este reglementata activitatea de distributie de asigurari, respectiv cele ale Legii 236/2018 si a Normei ASF nr.22/2021, convenind urmatoarele:

   • Prin acceptarea prezentului document si continuarea procesului de inregistrare in aplicatia “AsiGO” utilizatorul declara ca a citit si inteles termenele si conditiile in care poate folosi aplicatia si se obliga sa le respecte. In lipsa acestui accept, utilizatorul nu poate utiliza aplicatia “AsiGO”. Aplicatia poate fi descarcata gratuit prin intermediul Apple Store, Google Play Store si/sau AppGallery.
 • Prestarea Serviciilor prin intermediul aplicatiei “AsiGO”

Serviciile sunt prestate de societatea NEW AGE INSURANCE BROKER S.R.L., denumita „Prestatorul de Servicii”. „AsiGO” este o marca inregistrata la OSIM in 18.03.2022, nr. Inregistrare 10.16119, prin care functioneaza compania NEW AGE INSURANCE BROKER S.R.L.

 • Definitii

Termenele folosite in cadrul prezentelor „Termene si Conditii” au urmatoarea semnificatie:

 • denumirea utilizatorului (nume sau email) – adresa de e-mail introdusa de catre Utilizator, cu confirmare pe adresa de e-mail data de Utilizator.
 • parola – un sir de caractere pentru identificarea Utilizatorului, stabilit de Utilizator, in scopul obtinerii accesului autorizat la serviciile

„AsiGO”.

 • logarea – identificarea de catre aplicatia “AsiGO” a Utilizatorului respectiv care se logheaza, cu conditia scrierii de catre Utilizator a denumirii utilizatorului (nume sau email) si a parolei.
 • aplicatia “AsiGO” – programul de calculator (software) creat si detinut de catre NEW AGE INSURANCE BROKER S.R.L., conceput pentru a fi rulat pe un echipament informatic, exclusiv mobil, program descris pe pagina de internet: www.asigoapp.ro si care este descarcabil de pe platformele de distributie de tipul Apple Store, Google Play si/sau AppGallery .
 • prestarea serviciilor pe cale electronica – efectuarea serviciilor care au loc prin trimiterea si preluarea datelor cu ajutorul sistemelor informatice, la cererea individuala a Utilizatorului, fara prezenta in acelasi timp a partilor. Utilizatorul – persoana juridica sau persoana fizica ce detine capacitatea deplina pentru efectuarea activitatilor juridice, este deplin responsabil de corectitudinea datelor introduse.
 • contractantul – persoana juridica, persoana fizica sau alta forma de organizare care nu detine personalitate juridica, care utilizeaza aplicatia si achizitioneaza unuia dintre servicii.
 • utilizatorul – poate fi o persoana fizica ce utilizeaza aplicatia “AsiGO” in nume propriu, in numele unei persoane juridice sau al altei forme de organizare care nu detine personalitate juridica. Serviciile noastre sunt destinate Utilizatorilor cu vârsta peste 18 ani, copiii sub această vârstă neavând voie să se înregistreze la Serviciile noastre sau să le utilizeze, fără supravegherea și consimțăntul unui părinte sau unui tutore.
 • Calculul- calcularea valorii ofertelor de asigurare in baza datelor oferite de utilizator.
 • Asiguratul- persoana ale carei bunui /sanatate sunt protejate in baza contractului de asigurare.
 • alerta – alerta este elementul ce poate fi configurat in calendar, care expira, si care este asociat unui eveniment.
 • sistemul informatic – dispozitivele informatice si de programare care colaboreaza intre ele, asigurand procesarea si pastrarea, precum si trimiterea si preluarea datelor prin reteaua de telecomunicatii, cu ajutorul corespunzator pentru tipul respectiv al retelei dispozitivului final.
 • Cookies- folderele text pastrate de browserul utilizatorului pe hardul calculatorului, care poate fi utilizat de operatorii paginii de internet, pentru recunoasterea utilizatorilor si pentru a adapta la acestia continutul afisat.
 • Serviciile, Conditiile pentru servicii si Plati
  • Serviciile prestate Asigurare auto obligatorie (RCA) Asigurare de calatorie

Declaratie conform careia utilizatorul a completat si a inteles DNT si declaratie ca datele si informatiile furnizate sunt reale la momentul completarii cererii.

AsiGO faciliteaza cumpararea si plata rovinieta, cumparare asigurarilor si notificari pentru asigurari, acte personale, roviniete si ITP pentru clienții care își fac cont în aplicație.

Utilizatorii pot accesa aplicația pe baza procesului de autorizare furnizat de Google (prin cont de utilizator Google), prin procesul de autorizare furnizate de Facebook Inc. (prin cont de utilizator Facebook) sau printr-un cont direct format din combinația email utilizator și o parola complexa.

Furnizorii de servicii prin intermediul aplicatiei „AsiGO” sunt

Autoritatea pentru Digitalizarea României

Viva Wallet

New Age Insurance Broker S.R.L

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere

  • Utilizarea aplicatiei si protejarea informatiilor transmise
   • Aplicatia “AsiGO” poate fi folosita doar de persoanele cu varsta de peste 18 ani care detin capacitatea deplina de a desfasura actiuni juridice
   • NEW AGE INSURANCE BROKER S.R.L. depune toate eforturile, pentru a asigura securitatea datelor. Accesul la cont este protejat de login si parola
   • Parola trebuie pastrata intr-un loc sigur sau memorata. NEW AGE INSURANCE BROKER S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele daune provocate de punerea la dispozitie de catre Utilizator a parolei si a numelui de acces persoanelor neautorizate
   • Utilizatorul are posibilitatea de a incheia, in sensul incetarii, in orice moment utilizarea serviciilor prestate pe cale electronica
   • Utilizatorul are posibilitatea in orice moment de a detecta si corecta erorile sale aparute la introducerea datelor prin modificarea datelor in sectiunea de administrare a contului personal
   • Daca informatiile afisate nu sunt corecte, Utilizatorul trebuie sa contacteze NEW AGE INSURANCE BROKER S.R.L. prin orice mijloc pentru a solicita corectiile necesare
   • Utilizatorul este singurul responsabil pentru corectitudinea, realitatea si validitatea datelor si informatiilor introduse in aplicatia “AsiGO”

În cazul în care autentificarea se face prin soluție third-party, aplicația primește doar o confirmare de la furnizorul de autentificare că utilizatorul este un cont legitim pe platformele Google sau Facebook.

În situația în care utilizatorul alege să creeze un cont distinct, el trebuie să introducă numele său, o adresă de email validă și o parola complexă. Aplicația va trimite pe email-ul indicat un link unic de validare al contului. Doar în situația în care utilizatorul accesează linkul respectiv contul este activat.

Pentru recuperarea parolei aplicația va trimite adresei de email indicate un link unic de resetare a acesteia. Link-ul corespunde unei secțiuni din aplicație unde utilizatorul va putea să introducă parola nouă.

   • Utilizatorul are posibilitatea de a asocia mai multe autovehicule profilului său, prin înscriere manuală sau automată – scanarea imaginii talonului mașinii.
   • Pentru crearea contului utilizatorul va introduce datele personale din cartea de identitate iar in urma validarii contului, acesta va avea acces din mediul ACASA la serviciile disponibile. In meniurile RCA si CALATORII se vor afisa contractele deja incheiate de catre utilizator (asigurari, polite, rovinieta etc.). In meniul CONT utilizatorul are acces la datele sale personale inregistrate la crearea contului sau modificate ulterior, documentele sale (carte de identitate, CUI firma, talon masina) arhiva, setari notificari, suport, butonul de stergere a contului dar si cel de delogare prin iesirea din cont.
   • In meniul de “SETARI NOTIFICARI” Utilizatorii au acces la informatii despre aplicatia “AsiGO”, la “configurari notificari” prin care isi pot alege pentru ce polite sa primeasca notificari si cu cate zile inainte de expirarea lor. Tot in meniul de “SETARI APLICATIE” utilizatorii vor gasi Termene si conditii/politica de confidentialitate.
  • Plati
   • In vederea achitarii serviciilor disponibile in aplicatie, Utilizatorul va folosi un card bancar. Cardul poate fi salvat in aplicatie sau poate fi adaugat de fiecare data cand se face o plata noua.
   • Ulterior efectuarii platii in cadrul aplicatiei “AsiGO”, se elibereaza Utilizatorului o dovada de plata certificand incasarea sumei, dovada ce se va transmite prin e-mail Utilizatorului.
   • “AsiGO” nu prelucreaza datele referitoare la cardul bancar al Utilizatorului, in afara de a facilita accesul la aceste informatii procesatorului de plati. Procesatorul de plati este Viva Wallet, datele colectate si modalitatea efectiva de procesare a acestora fiind disponibile la adresa https://www.vivawallet.com/ro_ro/privacy-policy.
   • Plata se va face folosind elemente de siguranta 3D Secure.
   • New Age Insurance Broker SRL nu poate fi tinut responsabil pentru nicio eroare care poate sa apara in legatura cu procesarea vreunei plati.
   • Plata tuturor serviciilor din aplicatie se va efectua in RON.
 • Renuntare cont

Utilizatorul care doreste stergerea contului sau, este rugat sa contacteze New Age Insurance Broker S.R.L. la adresa de e-mail office@newagebroker.ro.

 • Securitatea datelor
  • Prin navigarea in aplicatia “AsiGO”, New Age Insurance Broker S.R.L. poate inregistra si prelucra numai informatii sau date personale oferite in mod voluntar de catre utilizatori in vederea incheierii unei relatii contractuale la distanta.
  • New Age Insurance Broker S.R.L. a aplicat masuri tehnice si organizatorice pentru securizarea informatiilor stocate.
  • Pentru protejarea informatiilor personale, New Age Insurance Broker S.R.L. utilizeaza tehnologii de criptare pentru anumite tipuri de transmisii coordonate prin aceasta aplicatie. Mai multe informatii despre protectia datelor personale puteti gasi in Politica de confidentialitate/protectia datelor disponibila in aplicatie.
 • Reclamatii
  • Reclamatiile referitoare la functionarea aplicatiei “AsiGO” pot fi transmise folosind adresa de email: office@newagebroker.ro
  • Reclamatia trebuie sa contina cel putin urmatoarele date: Utilizatorul, emailul, descrierea problemei la care se refera reclamatia.
  • Privind rezultatul analizei reclamatiei, New Age Insurance Broker S.R.L. instiinteaza neintarziat depunatorul reclamatiei prin intermediul postei electronice pe adresa de e-mail oferita de Utilizator. Reclamatiile vor fi analizate in termen de 30 de zile de la data primirii acestora de catre New Age Insurance Broker S.R.L..
 • Drepturi de autor
  • Intregul continut al aplicatiei “AsiGO” este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind proprietatea New Age Insurance Broker S.R.L. sau a partenerilor/afiliatilor acestuia, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.
  • Folosirea aplicatiei “AsiGO”, a informatiilor si/sau o parte a acestora de catre terte persoane necesita acordul in prealabil exprimat in scris al NEW AGE INSURANCE BROKER S.R.L. sau a partenerilor/afiliatilor acestuia, dupa caz. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului aplicatiei “AsiGO” in orice scop fara confirmarea scrisa anticipata din partea NEW AGE INSURANCE BROKER S.R.L. si/ sau a partenerilor sai.
  • New Age Insurance Broker S.R.L. isi rezerva dreptul de a edita continutul si/sau structura aplicatiei “AsiGO”, in tot sau in parte, in orice moment si fara o informare prealabila a Utilizatorilor.
  • Marcile, logo-urile sau elementele grafice continute in aplicatia “AsiGO” sunt marci inregistrate. Alte nume de companii, produse sau servicii care sunt continute in aplicatia “AsiGO” pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari. Utilizatorii nu au niciun drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.
 • Responsabilitate
  • New Age Insurance Broker S.R.L. nu raspunde pentru nicio paguba (directa sau indirecta) adusa Utilizatorului sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea aplicatiei “AsiGO” si a informatiilor pe care aceasta le cuprinde – de catre Utilizator sau alta persoana – sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari.
  • Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata in aplicatia “AsiGO” sa fie exacta si corecta, New Age Insurance Broker S.R.L. nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in aplicatia “AsiGO”. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile in aplicatia “AsiGO”. Totodata, pentru utilizarea serviciilor disponibile in aplicatia “AsiGO”, Utilizatorul are datoria sa introduca date adevarate, exacte si complete si sa le reinnoiasca atunci cand situatia o cere. Utilizatorul este responsabil pentru păstrarea confidențialității datelor de autentificare, respectiv numele de utilizator și parola. Acesta se angajeaza, prin acceptarea prezentelor Termene si conditii si prin utilizarea aplicatiei sa nu utilizeze în niciun moment datele de autentificare ale niciunui alt utilizator și să nu vă dezvăluie datele de autentificare niciunui alt utilizator și niciunei alte terțe părți. Utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care au loc în contul sau si trebuie să ne înștiinteze imediat dacă suspecteaza orice utilizare neautorizată a datele sale de autentificare sau a contului sau.
 • GDPR

Politica de confidentialitate este disponibila pe pagina: https://asigoapp.ro/termeni-si-conditii/

 • Legea aplicabila

Raporturile dintre NEW AGE INSURANCE BROKER S.R.L. si Utilizatori sunt guvernate de legislatia romana.

 • Dispozitii finale
  • Toate comenzile efectuate prin aplicatia “AsiGO” se supun prevederilor prezentului document.
  • Limba intrebuintata in relatiile dintre Utilizator si Contractor este limba romana.
  • NEW AGE INSURANCE BROKER S.R.L. are dreptul la modificarea unilaterala a prevederilor din prezentul document.
  • Modificarile intra in vigoare din momentul punerii la dispozitie a textului modificat al Termenelor si Conditiilor in aplicatia “AsiGO” si pe pagina de internet www.asigoapp.ro . Folosirea de catre Utilizatori a aplicatiei si a paginii de internet dupa introducerea acestor schimbari este echivalenta cu exprimarea acceptului de catre acestia. NEW AGE INSURANCE BROKER S.R.L. poate transmite utilizatorilor deja existenti in aplicatie o informare cu privire la modificarea prezentului document.
  • Prezenta versiune este valabila incepand cu data de 18.03.2022.

Orice neintelegere sau controversa rezultata din interpretarea, executarea sau încetarea acestui document, va fi rezolvata de catre parti pe cale amiabila. Reclamatiile se pot depune la sediul New Age Insurance Broker din Campulung, str. Cpt. I.Becleanu nr. 6, bl.C12, sc.a, ap.20, email: office@newagebroker.ro sau prin formularul de contact de pe website: newagebroker .ro, asupra carora societatea va comunica un raspuns in termen de 30 de zile. In cazul in care nu este posibila solutionarea pe cale amiabila, dupa incheierea procedurii Medierii, litigiile vor fi supuse spre solutionare tribunalului arbitral, conform regulilor de procedură aplicabile arbitrajului comercial ad-hoc, respectiv la Curtea de Arbitraj Comercial de pe langa C.C.I.R.